Vervolgslider_1 vervolg1 vervolg4 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

VETOS nieuws 29 08 2019 foto1

Zandhappen in plaats van asfalt vreten: Fernando Alonso draait er zijn hand niet voor om. Integendeel, hij maakte indruk tijdens zijn testsessies met de Toyota Hilux, waarmee hij hoogstwaarschijnlijk aan de Dakar Rally gaat deelnemen.

VETOS nieuws 29 08 2019 foto2

Nog maar kort geleden kondigde Alonso al formeel aan dat hij serieuze ambities heeft om deel te nemen aan de 2020-editie van de Dakar Rally. Nu heeft hij er drie dagen van intensief testwerk opzitten met de Toyota Hilux van Gazoo Racing in de woestenij van Namibië: hij raffelde eventjes duizend kilometer af met de terreinreus. Allemaal geen probleem voor de man met een aanzienlijke staat van dienst in de Formule 1 en titelhouder in het World Endurance Championship.

VETOS nieuws 29 08 2019 foto3

De Spaanse coureur ontpopt zich als een duizendpoot als het om autosport gaat. De aanleiding was een testsessie met Toyota Gazoo Racing in Zuid-Afrika, afgelopen maart: dat smaakte duidelijk naar meer. Veel meer zelfs, want de ambities van Alonso bleken meteen te reiken tot de belangrijkste rally-raid ter wereld: de beroemde Dakar Rally. Dat betekent overstappen naar telkens dezelfde circuit-ronden rijden over strak asfalt naar het onbekende, zeer ruwe terrein bedwingen met mul zand, gravel en modder als ondergrond.

VETOS nieuws 29 08 2019 foto4

Glyn Hall, chef van het rallyteam, zegt dat Fernando een snelle leerling is. “Het is duidelijk dat hij kan vertrouwen op zijn enorme talent in deze voor hem totaal nieuwe discipline van de autosport. Hij heeft de afgelopen dagen goed benut om vertrouwd te raken met de Toyota Hilux bij het bedwingen van zandduinen en bij het snelle rijden op andere moeilijke ondergronden waarmee je in de rally te maken krijgt.”

VETOS nieuws 29 08 2019 foto5

“Ik ben er zeer op gebrand om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op de uitdagingen tijdens de rally”, zegt Alonso zelf over zijn testwerk. “Elke keer wanneer ik de Hilux stap, neem ik mijzelf voor om nog beter te rijden dan de keer daarvoor. Het is daarbij echt een hele zorg minder dat ik goed word begeleid door de ervaren specialisten van Toyota Gazoo Racing. Verder weet ik zeker dat mijn competitieve geest op het juiste moment naar voren komt: als het er echt om spant.”

 

 

 

FOTO rechten:
Wanneer de rechtmatige eigenaar aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf van dolderen

Burg. Grothestraat 68
3761 CN Soest

Tel 035-6012330
info@dolderen.nl

staticmap

facebook breed 

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.